Álláslehetőség gödöllői napelemes cégnél - Energiatakarék műszaki előkészítő

2018-01-03

Napelemes rendszerek értékesítésével és kivitelezésével foglalkozó cégünk, az Energiatakarék csapatába keresünk egy új kollégát műszaki előkészítő pozícióba.

Mi lesz a dolgod?

Elsősorban magánszemély ügyfelinknek kell megtervezned a napelemes rendszerét és ajánlatot kell neki készítened. Az ajánlatot szükség esetén pontosítani, segíteni az értékesítők munkáját. Megrendelést követően a kivitelezést nyomon követni. 

Mit nyújt neked az Energiatakarék?

Munkádat Gödöllő legjobb irodaházában - a Rézgombosban - kitűnő infrastruktúra mellett és jó munkaköri légkörben végezheted. A kollégák szimpatikusak, az irodavezető egy Angyal. A munkaidő kezdetben 4 óra lesz, melyet kibővítünk 8 órára. A fizetésed annyi lesz, amennyiben megállapodunk. Ha elég ügyesen megtanulod a napelemes rendszerek működését, a termékeinket, szót értesz az Ügyféllel, és szeretnéd, akkor a megszerzett tudást értékesítőként is kipróbálhatod a későbbiekben. De ez egy következő lépcsőfok.....

Mit várunk el Tőled?

Az, hogy van e diplomád, mi az iskolai végzettséged, fiú vagy e vagy lány, öreg vagy fiatal, nem érdekel. Érdekeljenek a napelemek, legyél műszaki beállítottságú! Szeress dolgozni, és leld meg benne az örömet. Érdekeljen amit csinálsz, máskülönben nem fog menni. A rád bízott feladatot határidőre és pontosan végezd el. Tanulj, fejlődj. Ehhez tőlünk minden segítséget meg fogsz kapni. 

Mit kell tenned, ha érdekel az állás?

Küldj egy fényképes önéletrajzot az allas@energiatakarek.hu címre. A jelentkezéseket 2018.01.31-ig várjuk.

Üdvözlettel:

Energiatakarék

 


Forrás: energiatakarek.hu


Galéria

Ragoncza Ádám

Kis koromban LEGO-ból építettem autókat. Aztán később folytattam kerékpárok építésével. A jogosítvány megszerzése után autókat kezdtem építeni. Műszaki tanulmányaim elvégzését követően a szakmai tudásomat építgettem, építgetem. Most pedig az Energiatakarék szakértői csapatával munkálkodunk, hogy minél szélesebb körű megoldást tudjunk nyújtani annak, aki spórolni szeretne az energiaköltségén.

Kapcsolat

Energiatakarék, 2015

irodánk címe
2100 Gödöllő Szabadság tér 1.

Telefon +36 28 55 49 19
Fax +36 28 55 49 19
Mobil +36 20 993 3303
Email info@energiatakarek.hu
Web www.energiatakarek.hu