Tanácsokkal is segítik a gazdákat átállni a napelemes rendszerekre

2018-03-05

A mezőgazdasággal foglalkozók energetikust is kérhetnek a napelemes pályázatukhoz.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara nonprofit cége, a NAK Nonprofit Kft. közreműködésével, most tanácsokkal segíti azokat a tagjait, akik területükön a kormány által támogatott napelemes beruházást létesítenének - írja a Magyarmezőgazdaság.hu.

A megújuló energia térnyerését a kormány többek között egy, a mezőgazdasággal foglalkozók számára kiírt pályázati lehetőséggel és a METÁR rendszerrel segíti.

A kamara bármely tagjának segítenek a METÁR szerinti támogatási kérelem (zöld prémium, barna prémium), a KÁT-kérelem MEKH felé történő benyújtásában, illetve az ehhez szükséges üzleti tervek elkészítésében.Akinek a termőföldjén létesítendő napelemes rendszer finanszírozási lehetőségeinek felméréséhez, illetve a VP 5-4.1.6-4.2.3-17 pályázata energetikai számításaihoz energetikusra van szüksége, ebben is segítenek. További információ a NAK Nonprofit Kft. oldalán kapható.


Forrás: uzletresz.hu


Török Orsi

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, de az élet úgy hozta, hogy elkezdtem energiákkal foglalkozni, dolgozni több aspektusból is. Fontos számomra a környezetvédelem, akár "csak" a szelektív hulladékgyűjtéssel is sokat tehetünk környezetünkért. Ezért tölt el rendkívüli büszkeséggel, hogy jelenleg megújuló energiaforrássokkal foglalkozhatom. Szeretek emberekkel beszélni, kapcsolatot teremteni. Leendő és meglévő ügyfeleink sokat fogják hallani a hangomat és boldoggá tesz ha azt a visszajelzést kapom, hogy az ügyfeleink büszkék rá, hogy ők is tettek egy lépést egy tisztább környezet felé.

Kapcsolat

Energiatakarék, 2015

irodánk címe
2100 Gödöllő Szabadság tér 1.

Telefon +36 28 55 49 19
Fax +36 28 55 49 19
Mobil +36 20 993 3303
Email info@energiatakarek.hu
Web www.energiatakarek.hu