Újabb GINOP napenergiás pályázat vállalkozások részére

2019-05-17

A támogatás célja:

Újabb kedvező lehetőséggel élhetnek a hazai vállalkozások a napelemes rendszer kiépítését támogató GINOP 4-1.3-19 vagy komplex energetikai fejlesztést támogató GINOP-4.1.4-19 pályázattal. A pályázat célja, hogy támogassa a hazai vállalkozásokat abban, hogy környezettudatos módon erősítsék versenyképességüket és csökkentsék rezsiköltségeiket. Mindezzel elősegítik a megújuló energiaforrások használatát Magyarországon. Néhány pontban összefoglaltuk, hogy milyen feltételekkel lehet pályázni.

GINOP 4.1.3-19

Beadási határidő: 2019.06.17 - 2020.09.30.

Mekkora összegre lehet pályázni? 1,5 - 3 millió Ft

Támogatási intenzitás: 200.000 Ft/kW (a támogatás nem haladja meg a beépített napelemek összesített névleges teljesítményére vetítetten a 200.000 Ft/kW értéket)

Kik pályázhatnak?

Legalább egy fővel bejegyzett magyarországi - vagy külföldi cégek (Európán belüli) esetében hazai fiókkal rendelkező vállalkozások. Budapesten vagy Pest Megyében megvalósuló projekt nem támogatható.

Mit támogatnak?

Röviden összefoglalva csakis új napelemes rendszert (2018 vagy azt követő gyártású), tartóelemekkel, egyéb tartozékokkal együtt.

Milyen műszaki feltételekkel?

·         Minimum 7,5 - maximum 15 kW teljesítményű rendszerek telepítése lehetséges. (körülbelül 60 000 Ft villanyszámla/hó)

·         Csak az épület tetőszerkezetére kerülhetnek a napelemek, talajra nincs lehetőség.

·         Támogatási kérelmet megelőző évi villanyszámlákkal igazolni kell, hogy mekkora rendszert szeretnének telepíteni.

·         Alkalmas tetőszerkezettel rendelkezik az épület.

·         Legfeljebb 20%-kal haladhatja meg az inverter teljesítményét a beépített napelemek összesített névleges teljesítménye.

 

GINOP 4.1.4- 19

Beadási határidő: 2019.07.30 - 2019.09.10 (egyeztetés alatt)

Mekkora összegre lehet pályázni? 3 - 100 millió Ft

Támogatási intenzitás: 55%

Kik pályázhatnak?

Legalább egy fővel bejegyzett magyarországi - vagy külföldi cégek (Európán belüli) esetében hazai fiókkal rendelkező vállalkozások.Budapesten vagy Pest Megyében megvalósuló projekt nem támogatható.

Mit támogatnak?

Röviden összefoglalva csakis új napelemes rendszert (2018 vagy azt követő gyártású), tartóelemekkel, egyéb tartozékokkal együtt illetve komplex energetikai felújításokat.

Milyen műszaki feltételekkel?

·         Önállóan minimum 15 kW teljesítményű rendszerek telepítése lehetséges.

 

Felkeltette az érdeklődését?

Bővebb információért töltse le a pályázati összefoglalóinkat az alábbi linkeken. Ha érdekli a pályázat, töltse le Pályázati előminősítő adatlapunkat és küldje vissza az info@energiatakarek.hu email címre. Kérdés esetén keressen minket a +36 28 55 49 19 telefonszámon.

Szakértő csapatunk nem csak az igények pontosításában, és az energetikai számítások elkészítésében, de a teljes kivitelezésben is partner.

Letölthető dokumentumok:

 

 

 

*A tájékoztatás nem teljes körű, a részletes pályázati felhívás és a hozzá kapcsolódó dokumentumok itt érhetők el.

Napelemes referenciáink itt érhetők el. 


Forrás: https://www.palyazat.gov.hu/ginop-413-19-napelemes-rendszer-teleptsnek-tmogatsa-mikro-kis-s-kzpvllalkozsoknak


Galéria

Guba Péter

Számomra nagyon fontos a környezettudatosság, ezért is áll közel hozzám a megújuló energiaforrás. Az ügyfeleket mindig kiemelt partnerként kezelem, teljes körű tájékoztatást szeretnék nyújtani az első lépésektől a megvalósításig. A napfény meghatározó eleme nemcsak a munkámnak, hanem az életemnek is. Szívesen töltöm az időt a szabadban kirándulással, kerékpározással, futással. Nyitott vagyok számomra még ismeretlen országok, kultúrák és emberek megismerésére. A tudományos témák mellett szeretek művészeti alkotásokban is elmerülni, legyen az egy festmény, fénykép, film vagy kortárs tánc.

Kapcsolat

Energiatakarék, 2015

irodánk címe
2100 Gödöllő Szabadság tér 1.

Telefon +36 28 55 49 19
Fax +36 28 55 49 19
Mobil +36 20 993 3303
Email info@energiatakarek.hu
Web www.energiatakarek.hu