Rólunk

Kik vagyunk?

Ha Ön is úgy érzi, hogy felelősséggel tartozik a környezetéért, ha gyermekei számára tisztább, egészségesebb jövőt szeretne biztosítani, ha hisz abban, hogy a megújuló energiákkal ez hosszútávon fenntartható és szeretne még biztos jövedelmet is szerezni, akkor Ön úgy gondolkodik, mint mi.

Lesz közös témánk.

 

Mit nyújtunk?

Szeretné csökkenteni kiadásait? Stabil jövedelmet szeretne hosszú távon? Elege van az alacsony banki kamatokból, a kockázatos befektetésekből? Korszerűsítené otthonát? A megújuló/napenergia hasznosításával most mindez akár egyszerre lehetséges.

Mi nem eszközöket adunk el, hanem a megoldást.
 

Miért az Energiatakarék?

Több mint 10 év a megújuló energiák hasznosítása és finanszírozása terén szerzett tapasztalattal a hátunk mögött talán nem szerénytelenség kijelenteni, hogy értünk ahhoz, amit csinálunk.
Ha a tengeren túl minden 3. percben áttér valaki egy tisztább, olcsóbb energiaforrásra, miért ne tehetnénk ugyanezt idehaza?

Szolgáltatásainkat és eszközeinket úgy kombináltuk, hogy a lehető legszélesebb kör
megtalálja számítását a zöldáram termelésben napelemek segítségével.

 

NaWaRo Kft.

Váci út 110
H-1133 Budapest
adószám: 13755700-2-13
cégjegyzékszám: 13-09-136497
bank: 10103836-48800200-01004007

 

Szerzőink

Brezovszky Péter

16 éve dolgozom értékesítés és marketing területén. Munkám során mindig arra törekedtem, hogy olyan értéket hozzak létre ami pozitív hatással van a környezetünkre. A megújuló energiaforrások iránt pont ezért kezdtem érdeklődni, mivel itt nem csak a jelenen tudunk javítani, hanem befolyásolhatjuk a jövőnket, és gyerekeink jövőjét is.


Ragoncza Ádám

Kis koromban LEGO-ból építettem autókat. Aztán később folytattam kerékpárok építésével. A jogosítvány megszerzése után autókat kezdtem építeni. Műszaki tanulmányaim elvégzését követően a szakmai tudásomat építgettem, építgetem. Most pedig az Energiatakarék szakértői csapatával munkálkodunk, hogy minél szélesebb körű megoldást tudjunk nyújtani annak, aki spórolni szeretne az energiaköltségén.



Tiszavölgyi Péter

Végzettségemhez és a szívemhez is közel áll a napelemek világa, emiatt feltett szándékom, hogy a leendő ügyfeleimnek megfelelő tájékoztatást és problémamentes ügyintézést biztosítsak. Az életemet igyekszem egészségesen és aktívan élni. Legfőbb szabadidős tevékenységeim közé sorolnám a futást és a modellezést.


Zywny Dorottya

Fiatal is meg lány is vagyok, a pénzügyekhez értek és a szabadidőmben a pénzköltéshez. Viszont mindig is foglalkoztatott a környezet tudatosság, szeretek sportolni és a szabadban tölteni az időm. A pénztárnál visszautasítom a műanyagzacskót és előhúztam a táskámból a trendi öko-tasim. Amikor még iskolás voltam hostesskedtem, így hozott össze a sors az Energiatakarékkal, és azóta magával ragadott, a mai napig csodának tartom, hogy a napfényt képesek vagyunk áramként felhasználni. Úgy gondolom ezt mindenkinek hasznosítania kellene, ezért elkötelezetten segítek az embereknek, akik szeretnének pénzt spórolni. Éppen a saját lakásunkat alakítjuk át energiatakarékossá, és imádom hogy a munkám a segítségemre van ebben.

Kapcsolat

Energiatakarék, 2015

irodánk címe
2100 Gödöllő Szabadság tér 1.

Telefon +36 28 55 49 19
Fax +36 28 55 49 19
Mobil +36 20 993 3303
Email info@energiatakarek.hu
Web www.energiatakarek.hu